Image
Image
WELKOM


Mijn collega's en ik entertainen mensen zoals u met shows in tegenstelling tot alles wat je ooit hebt gezien. Ik ben Lance Spring, en ik ben betrokken bij een aantal van de meest opwindende en innovatieve live-optredens je waarschijnlijk ooit zult zien.

Bent u van plan een evenement te organiseren? Bent u op zoek naar unieke entertainers? Wij kunnen u helpen! Mooie prestaties met originele wendingen zijn onze specialiteit.

We presenteren spektakels met geschoolde artiesten die technische effecten combineren om een beleving te maken die zowel entertaining en communicatief is. We hebben in Canada, Australië, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland, Japan en in de hele Europese continent opgetreden, en... we worden nog steeds uitgenodigd! We hebben diverse voorstellingen uitgevoerd in festivals, gala's, openingen, theatervoorstellingen, congressen, sportevenementen, beurzen en promoties.

Daarnaast werken we samen met andere professionals in projecten voor culturele, gemeentelijke en zakelijke klanten, regelmatig werken wij met een grote lijst van andere kunstenaars en artiesten.

Het maken van fantastische en beleven waardige ervaringen is mijn passie, en mijn collega's en ik zouden genieten van de mogelijkheid om dit voor u mogelijk te maken. Dus verken de website(s) en bekijk wat wij te bieden hebben.image


image
image image image image